-CUIDEM DEL TEU EQUIP, CUIDEM DE TI-

logo-02-bluewhite.png

Flow Check, és una empresa pionera en el sector ja que comptem amb el primer taller i únic que ofereix certificació dels treballs realitzats per equips de busseig incloent certificat CSTF (Computerized Surface Test Facility) de ANSTI en totes les revisions, la qual cosa és imprescindible per ajustar el teu equip exactament amb els valors de fàbrica i complint amb la legislació vigent. Estem constantment innovant, utilitzant l'última tecnologia en el mercat per deixar tu equip en condicions òptimes i gaudeixis de l'busseig sense preocupacions.

El nostre personal tècnic està altament preparat i qualificat, sent instruïts a nivell Nacional i Internacional a través dels cursos de formació oficials de les diferents marques.

Realitzem amb cada equip un treball personalitzat i exhaustiu amb eines autoritzades i recanvis ORIGINALS de cada marca. En Flow Check gaudim d'el suport i la confiança de marques líders a nivell mundial, som el servei tècnic oficial de prestigioses marques com Scubapro, Mars, Halcyon, Aqualung, Apeks, Oceanic, Poseidon, Beuchat, i SEAC.

flowchecklogo_edited.png

Dilluns a dijous: de 9.30hs. a 13.30 hs. i de 14.30 a 19 hs.

Divendres: de 9.30hs. a 15.30 hs.

  • Instagram App Icon
  • Wix Facebook page
  • Pinterest App Icon
  • Icono social Twitter

 

 

C/ del Cardenal Reig 13, 08028 Barcelona

+34 936 672 710

administracion@flowcheck.es